Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Stem je ook voor vzw De Ouders?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , ,

Kelly is de trotse mama van Miel en Fons. Zij schreef ons in als goed doel voor het Torfsfonds. Dankzij het Torfsfonds kunnen we 1000 euro verdienen. Stem jij ook snel voor ons?

Kelly vertelt: Fons werd geboren met een beperking. Zonder dat je het wil, moet je tijd spenderen aan het leren kennen van hulpmiddelen, eindeloze wachttijden, doktersbezoeken, (véél) overlegmomenten... Je voelt je als ouder vaak alleen. Maar niet met De Ouders. Wij spannen ons in om, los van de beperking, mensen te verbinden en te informeren, via onze site en Facebook. Doel? De overkoepelde organisatie worden van 45 000 kids met een beperking.

Toen mijn zoontje in klas startte, was er niet genoeg tijd beschikbaar van de ON-begeleiding om de juf te ontlasten. ik ging de wereld verzetten om mijn zoon de nodige begeleiding te geven. Via via kwam ik bij vzw De Ouders terecht. Zij gaven mij de tips om via RTH beurten een juf in te zetten mits bijbetaling. Is dit nu hét verschil? Neen, heeft die tip een wereld van verschil gemaakt? Ja. Zonde toch dat er zoveel systemen bestaan, maar dat de kennis niet tot bij de mensen geraakt?

Stem je ook voor ons?

Dat kan heel eenvoudig via deze link. Dankzij het Torfsfonds kunnen we 1000 EUR verdienen. Hiermee willen we in 2020 weer 2 gratis ontmoetingsmomenten organiseren op maat van elk gezin. Een relaxdag voor het hele gezin. Wil je er volgende keer ook graag bij zijn? Houd dan zeker de volgende nieuwsbrieven in de gaten.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord