Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Trooper jij mee voor De Ouders?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

Met De Ouders zitten we sinds kort ook op Trooper. Trooper is een platform dat centen doneert aan verenigingen. Je kan zomaar vanuit je luie zetel De Ouders steunen. Zonder dat het je zelf ook maar iets kost. 

JE kan de ouders gratis steunen

Hoe werkt het? Als je online shopt, surf dan eerst naar Trooper. Je hoeft je niet aan te melden. Gewoon simpelweg op de website van Trooper naar de pagina van De Ouders surfen en vanop onze pagina van De Ouders een online aankoop doen. Door naar onze pagina te surfen, weet de shop dat je De Ouders wil steunen. Wedden dat jouw volgende aankoop bij Zalando, bol.com, Takeaway.be, Booking.com, Zeb of één van de 600 andere online shops je instant een goed gevoel geeft? 😊 

Trooper: een succes!

Wist je dat er in Vlaanderen al voor meer dan 6 miljoen euro werd bijeen getroopt voor organisaties? Wil je bij jouw volgende aankoop De Ouders steunen? Zodat we kunnen blijven doen wat we nu doen. Jullie informeren, nieuwe projecten opzetten en warme ontmoetingen organiseren. Dank je wel alvast! 

Graag nog extra info hoe je dat precies doet? Lees dan hier verder.

Hop naar Trooper

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord