Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Vakantiegevoel!

Geschreven door Anke Boey op in de categorie Vrije Tijd met de tags , , ,

Het seizoen om de deur uit te gaan is aangebroken. Eindelijk! 😊 Jij gaat ongetwijfeld met je kind op toer in je eigen buurt, ergens in België of zelfs daarbuiten. En wij zijn op zoek naar jouw ervaringen. 

 

Een uitstap brengt een herinnering mee. Welke grappige anekdotes (van vroeger) kan je navertellen, welke ontroerende momenten beleefde je? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. 

 

Misschien trok je naar een logement en was je heel tevreden. Werd je met je bijzonder kind goed ontvangen en was je verblijfplaats tip top in orde? Jouw reiservaring is vaak een bron van inspiratie voor andere ouders dus twijfel niet om ze te delen. 

 

Daguitstappen zijn voor de kinderen een leuke ontspanning. Heb jij tips voor een bezoek, ken je een mooie, toegankelijke picknicklocatie of ken jij dé locatie voor een gezinsactiviteit? Ook dan staan we te popelen om jouw suggestie te delen met alle ouders.  

Welke uitstap heb je gemaakt? Welke pareltjes heb je ontdekt? Waar moeten we met z’n allen zeker naartoe? Laat het ons weten! Wij brengen de verhalen en de tips samen in artikels bij ‘Tips & tricks’ zodat jullie kunnen snuisteren en dromen van vakantiedagen met de fijnste trips. 

 

Laat het ons weten!

Mijn vakantieverhaal, mijn vakantietip >>

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord