Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Waarom de Kangoeroebeurs iets voor jou is

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , ,

Alles kleurt stralend GEEL

De laatste dagen kleurt alles nog meer geel dan gewoonlijk bij De Ouders. Reden hiervoor is de 16de editie van de Kangoeroebeurs in Flanders Expo Gent. Op 8 en 9 maart verwelkomen we jullie graag in Hal 3 waar onze prachtig gele stand opnieuw een baken van warme ontmoetingen en schouderklopjes zal zijn. We hopen jou daar van harte te mogen ontmoeten!

Kangoeroebeurs

Laat je verrassen door meer dan 70 standen met een heel gevarieerd aanbod. Deze zorgbeurs is specifiek gericht naar baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Ontdek boeiende en inspirerende sprekers waaronder Manu Keirse, Ellen De Meyer en Luc Swinnen. Maar kom vooral ook genieten met het hele gezin van klein en fijn theater, spannende sportdemo’s, zwierige dansworkshops, rustgevende snoezelplekjes, knotsgek knutselen, initiaties accessible gaming en een uitdagende zoektocht doorheen de beurs. Maak kennis met ons inclusief spel Expeditie Inclusief en ontdek hoe kinderen met en kinderen zonder een handicap van elkaar leren.

Niet te missen

Dit jaar hebben we een bijzondere traktatie voor jou. Op vertoon van deze nieuwsbrief ontvang je een uniek en oprecht gadget dat je zelf kan gebruiken om een glimlach bij je gezin, vrienden, familie te toveren. Voor jou, professional, hebben we een aangepast gadget om te delen met jouw patiënten.

Helpende handen

Kan jij hulp gebruiken tijdens je bezoek? Studenten Ergotherapie van de Vives Hogeschool steken graag een handje toe om jouw gezin te ondersteunen. Wat en hoe lees je hier.

Tickets voor de beurs zijn gratis. Reserveer wel even jouw tickets via de website. 

Laat je verwonderen door onze bloemrijke stand en geniet van de warme sfeer op de Kangoeroebeurs. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen een kleurrijk moment te delen!

Reserveer je tickets

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord