Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Wij blazen ons eerste kaarsje uit

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags ,

Vandaag exact een jaar geleden lanceerden we onze vzw De Ouders. Een vzw van mama’s en papa’s van bijzondere kinderen voor mama’s en papa’s met bijzondere kinderen. Toen met 3 mama’s, nu al met bijna 1000 leden 😀. Een onverhoopt succes! En vooral een heuse meerwaarde in het leven van onze bijzondere gezinnen. De talloze berichtjes, mailtjes, gesprekken bevestigen dat. Als ouder van een kind met een beperking duiken steeds weer nieuwe vragen op. Vragen die het best kunnen worden beantwoord door ervaringsdeskundigen, onze bijzondere ouders. Een heel eenvoudig concept, maar daarom net zo bijzonder. Want wie kan jou het best informeren, de weg wijzen, een hart onder de riem steken?

Veel redenen dus om vandaag bijzonder gelukkig te zijn

  • met alle oplossingen die online al op onze Facebookgroep de revue passeerden
  • met de vele boeiende gesprekken op de Kangoeroebeurs – de Dreamnight – de infoavonden, …
  • met de warme ontmoetingen tijdens onze ‘Moments to share’

We kijken al uit naar wat het komende jaar ons brengt!

'Een dag op stap met het gezin'

Ook dit jaar willen we jullie de kans geven elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dat doen we tijdens onze gratis gezinsmomenten. Je leest er alles over in volgend artikel.

'Gezin in de bloemetjes'

Natuurlijk blijven we jullie verder tweewekelijks informeren met onze nieuwsbrief. Vanaf nu komt er ook een nieuwe rubriek: ‘gezin in de bloemetjes’. Heb je zin om het bijzonder verhaal van jouw gezin met onze lezers te delen? Stuur dan een mailtje naar info@deouders.be. Wij bedanken jullie met een leuke attentie.

Nog straffere website

We zetten zeker ook in om onze website up to date te houden en verder uit te breiden. Kennen jullie boeiende activiteiten, hebben jullie leuke tips en weetjes of willen jullie graag een bepaalde vraag beantwoord zien? Stuur ons dan een mailtje naar info@deouders.be. Wij vullen dit aan op onze website www.deouders.be.

Zin om mee te helpen?

Dankjewel dat jullie zo talrijk met ons op weg gaan. Heb je nog ideeën hoe we onze werking kunnen verbeteren? Wil je zelf actief meewerken aan de website of artikels? Of organiseer je graag activiteiten? Stuur ons dan zeker een mailtje: info@deouders.be. Want samen maken we vzw De Ouders.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord