Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Zalig genieten met het hele gezin

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , ,

Deze zomer konden jullie al genieten van onze ‘Moments to share’, onze ontmoetingsdagen voor ouders van bijzondere kinderen. We beloofden jullie voor het najaar nieuwe ontmoetingsdagen, dit keer met het hele gezin. 

De spits afbijten doen we met een locatie in de provincie Limburg. Natuurlijk zijn ook alle Westvlamingen, Oostvlamingen, Antwerpenaren en gezinnen uit Vlaams-Brabant welkom :-)

Park Molenheide

Op zaterdag 15 december bieden we 10 bijzondere gezinnen de kans om met het hele gezin een dag lang te komen genieten in het prachtige Park Molenheide in Houthalen-Helchteren. Volledig gratis. Wij voorzien alles: van verzorgde catering, toffe activiteiten (subtropisch zwembad, speeldorp, bowling, minigolf), een rust-en verzorgingsruimte tot zelfs persoonlijke assistentie!

Persoonlijke assistentie

Elk gezin krijgt die dag ondersteuning van een persoonlijke assistent(e). De assistent(e) blijft de hele tijd bij jullie en helpt waar nodig. Zo word je als ouder even ontlast en krijg je de kans om met andere gezinnen te spreken en ten volle van deze bijzondere dag te genieten. De vrijwillige assistent(e) komt vooraf al eens bij jullie langs om je kind te leren kennen. Samen bekijken jullie waar jullie die dag graag ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Schrijf je hier in >>

Wil jij ook met je gezin genieten van een dagje uit? Andere bijzondere gezinnen ontmoeten en ervaringen delen? Vul dan nu het inschrijfformulier in. Stuur het zeker door tegen vrijdag 2 november 2018.

Ben je één van de 10 gelukkige gezinnen dat met ons meekan? Dan mag je vanaf dinsdag 6 november van ons een telefoontje verwachten.  We spreken dan verder af

  • wanneer de assistent(e) langskomt voor een gesprek
  • wat de noden en wensen zijn van jullie bijzonder kind
  • hoe de dag er voor jullie gezin uit zal zien

Is 15 december voor jullie gezin niet haalbaar? Is de locatie te veraf? Of waren de inschrijvingen al volzet? Geen nood. We voorzien in 2019 een ‘Family moment’ in elke provincie. Telkens volledig gratis. Telkens volgens hetzelfde concept. En met assistentie ;-)

Wij kijken er alvast naar uit om jullie gezin die dag in de watten te leggen! Hopelijk jullie ook :-)

P.S. We kunnen jullie deze dag aanbieden met steun van Rotary Vlaanderen en de Thomas More Hogeschool in Geel.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord