Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Zeil je met ons mee? We nodigen je graag gratis uit samen met Sailability

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Vrije Tijd met de tags , , ,

Met veel plezier nodigen we jullie op zondag 12 juni uit voor onze gezinsdag. De voorbije jaren konden we jullie amper ontmoeten door de pandemie. Nu zetten we ons beste beentje voor. We ontvangen jullie graag voor een gratis uurtje zeilen met je kind in samenwerking met Sailability. Bijzondere kinderen houden ook van spel, sport en avontuur en dus hijsen we de zeilen! 

Deze dag is er om jullie een ontspannen daguitstap te bezorgen en jullie de kans te bieden gratis kennis te maken met het zeilen. Samen met Sailability ontvangen we jullie graag op 5 verschillende locaties in Vlaanderen. Onder het motto ‘Iedereen moet kunnen zeilen, ook mensen met een beperking!’ staat een team ervaren en bekwame begeleiders klaar om met jullie het water op te gaan in een aangepaste boot. Dat kan zelfs met het hele gezin. 

In Antwerpen, Brugge, Mol en Lummen wordt er op 12 juni gezeild tussen 11.00 u en 17.00 u. In Vilvoorde tussen 10.00 u en 16.00 u. Op zo’n dag gaat het er vaak iets feestelijker aan toe, bijvoorbeeld met de doop van een nieuwe boot of het bezoek van een zeilkampioen. Dus ook naast het water valt er heel wat te beleven.   

Vzw De Ouders zet die dag alle zeilen bij om jullie hartelijk te verwelkomen. We begeleiden jullie en nodigen jullie uit om bij een kopje koffie of thee gezellig te praten, te luisteren, vragen te beantwoorden, foto’s te nemen, verhalen te delen ... om elkaar beter te leren kennen! Bij elke locatie hoort een gezellig terras voor een hapje en een drankje. 

Pssst! Wist je dat het dit die dag Vaderdag is? Wil je je papa verrassen met een gratis superorigineel cadeau voor het hele gezin? Schrijf je dan als de bliksem in!   

Zeil je voor het eerst? Laat het dan op 12 juni zijn!  

Tot dan!  

Zo fijn! Ik schrijf me in! 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord