Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

BR22 Team aircooled 4 NM 2 BUD is back in town! En hoe!?

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen met de tags , , , ,

Tijdens de Budapest Rally legden Jan-Willem en Bart een paar duizend kilometer af van Brussel naar Budapest. De rit stond in het teken van de levensweg van Evert, de zoon van Jan-Willem en Hanne. En symboliseert meteen ook het verhaal van de hele familie. Af en toe putten in de weg of met pech langs de kant? Zo gaat het ook in het dagelijkse leven.

Jan-Willem en Bart startten dit project met één goed doel voor ogen, maar de sponsoring liep snel op. Zo konden zij ook vzw De Ouders gelukkig maken. Vorige woensdag kwamen ze ons met terechte trots een cheque overhandigen. Wij zijn heel erg dankbaar dat ons inclusief spelproject ‘Iedereen bijzonder’ een duwtje in de rug krijgt dankzij het BR22 Team aircooled 4 NM 2 BUD.

Een dikke merci aan Jan-Willem en Bart en aan hun gezinnen op het thuisfront: wat een puike prestatie! Wij genoten alvast van jullie boeiende reisverhalen.

Lees je graag de details nog een keer? Lees ons artikel van juli.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord