Verbindt ouders van bijzondere kinderen

Op deze pagina vind je nieuwsberichten met interessante informatie voor jou. We verzamelen die informatie uit de gesprekken in het oudernetwerk, via online zoekwerk of je kan een mailtje sturen naar info@deouders.be. 

Wij plaatsen enkel anoniem en met goedkeuring informatie uit het oudernetwerk op de website. 

Warme oproep: vraag een plaatje aan en maak zo vzw De Ouders mee bekend :-)

Geschreven door Wendelien De Baere op in de categorie Algemeen.

De Ketnet koekjes zijn gebakken, de warmste soep is uitgedeeld en onze lopers maken zich op voor de uitverkochte warmathons. Hiermee is het startschot gegeven voor de warmste week! Maar het is nog niet gedaan. Bijlange niet ;-) Ook jullie kunnen deze week nog heel eenvoudig jullie steentje bijdragen.

Hoe? Vraag een plaatje aan en steun hiermee onze vzw De Ouders. Zo kunnen wij volgend jaar ons aanbod voor jullie nog uitbreiden. Met onder andere nog meer ontmoetingsmomenten :-). Dankzij jullie plaat geven jullie onze vzw De Ouders ook mee naambekendheid. Zo leren dus nog meer ouders onze vzw kennen. Hoe meer ouders deel uitmaken van onze groep, hoe meer ervaringen en tips we kunnen uitwisselen. En dat is tenslotte wat we willen, andere ouders kunnen helpen zodat ze niet alleen staan in hun zoektocht naar de juiste oplossing voor hun kind.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord